Objavljeno: 23.02.2016 Ažurirano: 26.12.2023

Najbolja ponuda za Zakintos leto 2024 | Leto za mlade od 265€ uz besplatne rezervacije na broj 011 7450 444

Detaljnije

Kada se mladi za svoje letovanje upute na Zakintos, noćni klubovi na Zakintosu postaju najbitnija sporedna stvar. Kažemo da su sporedni, jer iako su barovi i noćni klubovi naša tema, noćni provod je samo jedna od stavki zbog kojih je Zakintos za leto tako dobar, time ga svrstavajući u najbolje party destinacije na svetu.

Laganas je idealno mesto za žurke i provod tokom dana, bilo da se uputite na plažu ili u bar. Međutim, kada spusti noć na lepe peščane plaže, klubovi Laganasa osvetljavaju ceo grad, čineći ga ludom i nezaboravnom oazom za žurke i provod.

Balkan Fun savršeno razume potrebe mladih i želju da se uz opuštajuće kupanje, odlično provedu uz dobru muziku, DJ-ve, ljude približnih godina i zanimljive aktivnosti. Upravo zato je za sve turiste, koji se odluče za party letovanje preko Balkan Fun-a, organizovan niz žurki, izlazaka i dnevnog provoda. Pored noćnog provoda, za dnevno ludovanje su se pobrinuli brojni barovi na plaži ili recimo sportovi na vodi na Banana plaži. Računajte na to da su vam kroz Zakintos Summer Fun putovanje, vrlo lako dostupni najbolji noćni klubovi na Zakintosu. Ukoliko ne želite sami da eskperimentišete, slobodno se oslonite na naše preporuke i unapred organizovane žurke u Laganasu za vas.

Sledeća lista klubova u glavnoj ulici Laganasa može biti odgovor na pitanje koji su najbolji noćni klubovi za Zakintosu.

#1 – Klub Sizzle

Klub Sizzle noćni klub u Laganasu sa dugom reputacijom, koji je vrlo dobro poznat među Balkan Fun turistima. Barem među onima koji već nekoliko godina za redom biraju letovanje na Zakintosu kao idealnu opciju za letnji odmor. Reputacija kluba Sizzle postoji zahvaljujući ludim žurkama za mlade, koje mnogi s nestrpljenjem iščekuju od leta do leta, a koje se u klubu Sizzle organizuju prema proverenom receptu uz različite tematske večeri:

  • “Dancing in colours” veče (subota) podrazumeva da dobijate besplatnu majicu, besplatno farbanje lica i tri kesice obojenog praha, namenjenog rasprašivanju i samim tim stvaranju fenomenalnog vizuelnog efekta.
  • “F**k me I’m VIP” veče (utorak) podrazumeva besplatnu majicu sa istim natpisom, besplatno piće i narukvicu uz fenomenalne DJ-ve.
  • “The Ultimate party” veče (četvrtak) je događaj i tematsko veče koje je najduže opstalo na sceni noćnih klubova na Zakintosu. Kupovina karte za ovaj event podrazumeva besplatno piće i cigarette, party igre i svima poznato takmičenje mokre majice.

O ludom provodu svedoče brojne slike provoda iz kluba Sizzle, pa ne morate ni da razmišljate o fotoaparatima i dodatnim gedžetima koji bi vas samo ometali, već se spremno uputite u dobar provod, u klub Sizzle koji se nalazi u srcu Laganasa u glavnoj party ulici, sa desne strane kretanjem od obale.

#2 – Rescue Club - primer kakve žurke prave najbolji noćni klubovi na Zakintosu

Rescue Club ili kako na srpskom jeziku glasi ime ovog kluba, Spas, zaista pruža neku vrstu utočišta za sve ljude koji žele da se dobro iskaču, izđuskaju i opuste. Rescue Club spada u najpoznatije na Zakintosu, a posebnu popularnost je stekao time što su u njemu gostovali brojni svetski poznati DJ-vi, koji su pretežno pratili veliki broj mladih britanaca u njihovom pohodu na provod, baš poput našeg.

Žurke sa farbom u Rescue klubu (Paint Party), koje se organizuju čak tri puta nedeljno, kao i žurke sa neonskim bojama, privlače veliki broj mladih kojima je standardni provod pomalo dosadio. Ima nešto posebno u toj farbi i “not give a damn” osećaju, pa ako želite da proverite kakav je provod na Zakintosu, ovo mesto nije loše za probu. Očekujte dobru tehno muziku i imajte na umu da Rescue Club prima više od 2.000 gostiju, u tri ogromne prostorije i nekoliko različitih barova unutar njih.

Lokacija kluba Rescue je takva da ga ne možete promašiti, s obzirom na to da se nalazi u glavnoj ulici za provod u Laganasu, nešto uvučenije u kupno, nakon kluba Sizzle i još nekoliko drugih.

#3 – Club Plus

Plus klub je još jedan od klubova u Laganasu, koji su posetili brojni turisti iz Srbije, gde su imali priliku da se uvere u kvalitet noćnog provoda na Zakintosu. Klub je počeo sa radom pre više od 12 godina, napravivši veliki uspeh i uspešno postavivši sebe na “mapu klubova na Zakintosu”. Klub nudi više varijanti kada je u pitanju usluga, pa tako možete posetiti:

  • Barsku baštu kluba Plus, koja se nalazi iza lokala ili
  • Glavni, unutrašnji deo kluba.

Ukoliko se odlučite za klasičan klubski užitak, očekujte magiju koju vrhunski barmeni priređuju pri izradi ukusnog pića za vas, a takođe možete očekivati i specijalne užitke koje donose popusti na pića, kompleti pića i više tura odjednom. U klubu Plus ćete đuskati uz R’n’B zvuke, dance klasike i house muziku. U svakom slučaju, u klubu Plus je sve podređeno užitku gosta, te je moguće da ćete poželeti da se vratite i sutradan.

To je dobra stvar s obzirom da je klub otvoren sedam dana u nedelji od početka maja do kraja oktobra, a nalazi se na dobro poznatoj lokaciji, u srcu glavne party ulice u Laganasu, odmah do kluba Rescue.

#4 – Zeros club

Zeros klub na Zakintosu je jedan od najkrcatijih klubova na ostrvu, i jedan je od klubova u koji pretežno izlaze Britanci. Kada je već reč o njima, dva Britanca su vlasnici ovog kluba, a potrudili su se da spoje sve elemente koji čine nezaboravni izlazak u noćni klub na moru. Nemojte da vas iznenadi veliki broj zanimljivih “barskih igrica”, party animatori sa različitim žonglerskim i plesačkim tačkama, kao i “bljuvači vatre”.

Klub Zeros na Zakintosu se posebno hvali kvalitetom svojih pića, naspram ostalih klubova, i umećem svojih barmena, za koje tvrde da su najbolji na svetu. Ako se već nađete u Zeros klubu, ispitajte njihove reference i probajte zanimljive koktele koje nude. Sami barmeni će vrlo često prirediti pravi mali šou i prezentovati umeće pravljenja pića.

Zeros club se nalazi u centru glavne ulice sa noćnim klubovima u Laganasu, između Meka i klubova Rescue i Plus.

#5 – Medousa bar, noćni klub u Laganasu

Meduza bar iliti klub je jedan od onih klubova koji ima različite delove, od kojih je svaki zanimljiv na svoj način. Nije neobično da klubovi imaju nekoliko stejdževa, ali ovde možete uživati u potpuno različitim vrstama provoda, od mirnog sedenja u “bašti Meduza bara”, do đuskanja u krcatom klubu sa ludim osvetljenjem i vrhunskim koktelima, koje ovde možete naći prilično jeftino.

Iako je za ime kluba Medousa inspiracija bila grčka mitologija i mitsko biće “Meduza”, ulazak u ovaj klub vas sigurno neće skameniti (kao što bi se desilo da sretnete ovo mitsko biće), već će vas pokrenuti i postarati se da đuskate celu noć. Ovaj klub se takođe u centralnom delu Laganasa, tako da sigurno nećete imati problem da se snađete i prepoznate ga.

Ono što je sigurno, jeste da noćni klubovi na Zakintosu ne nedostaju, te ih je jako teško pobrojati sve. Zato smatramo da je ova lista sasvim dovoljna da vas okupira tokom nezaboravnog letovanja koje ćete provesti na Zakintosu. Neki sledeći put se vraćamo sa predlozima za dnevni provod koji vam mogu ponuditi prelepi beach barovi u Laganasu.

Ovde su noći nezaboravne i lude, te nećete moći da ih se zasitite. Pošto vreme brzo prolazi kada se dobro provodite, može vam se učiniti da su noći nekad prekratke za vaš party apetit, ali ne brinite pošto su dnevne žurke pravi recept i rešenje da utolite glad za provodom na Zakintosu.

Ako ste ljubitelji destinacija za letovanje za mlade i letovališta koje nudi Grčka, a već ste posetili Zakintos, predlažemo da vaša sledeća destinacija bude Kavos na Krfu!