Balkanska 27, Beograd
Pon-Pet 10-19h, Sub 10-16h

Prag | Nova godina

Smeštaj Tip smeštaja 29.12. - 03.01.
Hotel A&O Prague Rhea
INFO BOX
    • Internet uz doplatu
    • TV
200m od tramvajske stanice Zborov
1/4
135 €
1/3
145 €
1/2
160 €

Online rezervacije i prijave su besplatne. ULTRA LAST MINUTE ponuda važi do subote ili do popunjavanja slobodnih mesta. Zakažite besplatan razgovor sa Balkan Fun turističkim agentom i saznajte sve detalje o ovom putovanju.​​

Ponuda ističe za
Još 3 osoba gleda ovo putovanje.

Upit za putovanje (besplatna predrezervacija)

Opis destinacije i fotografije

PRAG – jedan od najpopularnijih gradova u istočnoj Evropi. Njegova privalačnost je u 600 godina staroj arhitekturi netaknutoj tokom ratova. Centar grada je pod zaštitom UNESCO-a. Grad sagrađen pokraj reke, Vltave, nikada nije prestao da očarava posetioce, slikare, fotografe i pesnike. Idealno je mesto za zaljubljene i za one koji žele da se zaljube. Tako se priča, proverite.

Prag je glavni grad Republike Češke, osnovan  na obali reke Vltave na uzvišenju Visehrad, koje se i danas smatra kolevkom Češke države. Kasnije se širio prema severu i prema današnjem Novom mestu, Starom mestu, Maloj strani i Hradčanima. Grad je dostigao svoj vrhunac u vreme vladavine Karla IV tokom XIV veka, koji je izgradio Karlov most, započeo izgradnju katedrale Svetog Vita, kao i Karlov univerzitet koji predstavlja najstariji slovenski univerzitet. Grad, koji zbog svoje 500 godina stare arhitekture netaknute tokom ratova, danas predstavlja jedan od najlepših gradova istočne Evrope i jednu od najatraktivnijih destinacija... Stotine tornjeva uzdižu se ponosno širom celog grada i čine ovaj "zlatni grad" zaista jedinstvenim.

Program Izleti Aranzman