Balkanska 27, Beograd
Pon-Pet 10-19h, Sub 10-16h

Smart Fit & Detox Camp Grčka Leto 2017

Smeštaj Tip smeštaja 26.06. - 03.07.
SMART FIT: Hotel 3*
INFO BOX
    • Balkon
    • TV
150m
50m
1/3 polupansion
329 €
1/2 polupansion
329 €

Online rezervacije i prijave su besplatne. Ponuda važi do subote, 01. aprila za vreme ULTRA FIRST MINUTE ponude ili do popunjavanja slobodnih mesta. Zakažite besplatan razgovor sa Balkan Fun turističkim agentom i saznajte sve detalje o ovom putovanju.

Ponuda ističe za
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.

Upit za putovanje (besplatna predrezervacija)

Opis destinacije i fotografije

LUTRAKI je jedan od najlepših primorskih gradova koji se nalazi 4km severo-istočno od Korinta. Nalazi se u podnožju planine Geranije i ima tu privilegiju da se nalazi na na strateški bitnoj geografskoj poziciji (za transport, komercijalni je centar, tačka je koja povezuje Atinu i Peloponez...).  Temperatura, mediteranska klima, kristalno čisto plavo more, prelepe plaže koje okružuju grad i bujna vegetacija planine Geranija pružaju jedinstveno iskustvo letovanja u Lutrakiju. Lokacija je idealna za obilaske Atine koja je udaljena svega 80km, a u blizini se nalaze i brojna arheološka nalazišta i važni kulturno-istorijski spomenici (Akropolj, Epidaurus, Mikena, Sunion, Delfi…).

Tokom leta populacija Lutrakija naraste i do 100.000 stanovnika, pružajući svu potrebnu infrastrukturu za turiste počev od bioskopa, internet kafea do brojnih restorana. Još jedna od „znamenitosti“ Lutrakija je i čuveni kazino koji se nalazi u ovom gradu. To je jedan od najstarijih i najvećih kazina u Evropi, i samo on privlači mnogobrojne bogate turiste iz celog sveta. Tu je i mnoštvo hotela, spa centara, banaka...

Program Izleti Aranzman