Objavljeno: 04.06.2014

Pozovite nas za sve informacije i rezervacije na 011 7450 444 u vezi aktuelnih ponuda.

Detaljnije

PUTOVANJE ZA OBRAZOVANJE

Neka MEF obrazovanje, započne Balkan Fun putovanje.

Turistička agencija Balkan Fun i Fakultet za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije (MEF) ozvaničili su saradnju, koja podrazumeva različite zajedničke akcije, sa ciljem da mladi ljudi, na najkvalitetniji mogući način, objedine dve važne stvari u svom životu: obrazovanje i putovanja.

Prva akcija u nizu onih koje će promovisati težnju Blakan Fun-a i MEF-a da mladima ponude spoj savremenog načina akademskog obrazovanja, sa atraktivnim putovanjima za pamćenje, već je počela.

Svako ko u nekoj od poslovnica Balkan Fun turističke agencije odabere letnji aranžman koji mu se dopada, sve do kraja juna, dobija vaučer od 200 evra, koji predstavlja popust prilikom upisa na Fakultet za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije (MEF).

MEF predstavlja fakultet organizovan po savremenom obrazovnom sistemu i sa diplomom priznatom u celom svetu. Akreditovan je za tri studijska programa: osnovne akademske studije, master studije i doktorske studije. Pored toga, MEF svojim studentima nudi i sticanje znanja iz oblasti menadžmenta u sportu, menadžmenta u turizmu i menadžmenta u zdravstvu.

Prijavite se za letovanje u Balkan Fun-u do juna i omogućite sebi popust prilikom upisa na neki od smerova Fakulteta za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije.